Banabikurye Kargo Takip

Banabikurye Kargo Takip

Banabikurye Kargo Takip
Banabikurye’nin şehir içinde sunduğu hızlı teslimat hizmeti sadece günleri bulan teslimat sürelerini dakikalara indirmekle kalmıyor, aynı zamanda kargolarınız için daha güvenli taşıma imkânı sunuyor.

Banabikurye, adresten adrese doğrudan teslimat yaparak bu görüntüye son veriyor, paketinizi adresinizden alıp varış adresine doğrudan teslim ederek paketin güvenliğini de sağlamış oluyor. Ayrıca, adresten adrese teslimat süresini de ortalama 42 dakikada gerçekleştiriyor. Hassas gönderileriniz için dilerseniz arabalı kurye seçeneğini kullanabiliyorsunuz. Araçlı ve motorlu kuryeler ile kuryeye ihtiyacı olan kişileri bir araya getiren banabikurye için talebinizi 7/24 web sitesinden ya da ücretsiz uygulamadan dakikalar içerisinde oluşturabiliyorsunuz. Talep sisteme düşer düşmez gönderinin alınacağı noktaya en yakın olan kuryeler haberdar oluyor ve uygunluk durumuna göre talebi kabul ediyorlar. Talebin kabul edilmesinin ardından 30 dakika içinde kurye çıkış adresine vararak gönderiyi teslim alıyor ve 60 dakika içerisinde alıcıya ulaşıyor.

Banabikurye: Yeni Nesil Kurye Hizmeti
Uygun Fiyatlı Teslimatın En Hızlı ve Kolay Hali
Banabikurye, 2012 yılında Moskova’da kurulan ve bugün 11 ülkede faaliyet gösteren Dostavista Global’in Türkiye koludur.

Bunu da oku :  Select Moda (Markafoni) Kargo Takip

Hızlı, uygun fiyatlı ve erişilebilir teslimat hizmeti sunmak vizyonuyla yola çıkan Banabikurye 2017 itibariyle sektöre yeni bir soluk getirerek İstanbul’da operasyonlarına başlamıştır.

Kuryeler ile müşterileri buluşturan bir platform sunan Banabikurye sisteminde kayıtlı motorlu ve araçlı kuryeleriyle bugün tam 6 şehirde (İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana) günde binlerce teslimat yaparak müşterilerinin yenilikçi kurye partneri olmaya devam etmektedir.

Banabikurye Nasıl Kullanılır?
Kurye talebiniz olduğunda https://banabikurye.com/order adresinden ya da mobil uygulamamız üzerinden 7/24 gönderi oluşturabilirsiniz.

Banabikurye Nasıl Çalışır?
Gönderi sahibi çıkış, varış adresi gibi gerekli bilgileri girerek kurye talebini oluşturduktan sonra bu talep çıkış noktasına en yakın olan kuryelerin uygulama ekranında görünür hale gelir.

Banabikurye İle Nasıl İletişime Geçebilirim?
Müşteri temsilcilerine websitesi ekranın sağ alt köşesinde yer alan canlı destek bölümünden mesai saatleri içerisinde ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Teslimatın En Hızlı ve Kolay Hali
? Çıkış ve varış adreslerini girerek gönderi fiyatını anında görüntüleyebilirsiniz. Kurye talebinizi oluşturduğunuzda çıkış noktasına en yakın kurye 30 dakika içinde kapınızda olur
? Kurye talebinizi ister websitemizden isterseniz de uygulamamızdan oluşturabilir, kuryenizi haritadan takip edebilirsiniz
? Banabikurye motorlu ve araçlı kuryeleriyle 7/24 hizmetinizde. Üstelik 60 dakikada teslimat imkanıyla
? Çevrimiçi mağazanızda müşterilerinize aynı gün teslimat hizmetini sunmak için Banabikurye ile API entregrasyonu gerçekleştirebilirsiniz
? Kurumsal müşterimiz olarak gönderilerinizi daha uygun fiyatlarla oluşturun ve avantajlardan faydalanın
? Gönderinizi hem siz hem de alıcınız bilgilendirici SMS’ler sayesinde takip edebilir dilediğinizde kuryenize ulaşabilirsiniz

İhtiyacınıza Uygun Kurye Hizmeti
? Yaya kurye
? Arabalı kurye
? Moto kurye

Kargo fiyatına kurye ile yeni nesil hızlı teslimat ?
2022- ocak : ?? İlk gönderinize özel indirim kodu: NUA2781
9.90₺’den başlayan fiyatlar

Motorlu ve Arabalı Kuryeler
Gönderinizin boyutuna ve hassasiyet durumuna göre motorlu ya da arabalı kurye talebi oluşturabilirsiniz. Talebiniz anında kayıtlı 1000’lerce kuryeden adresinize en yakın olanlara görünür hale gelir.

Bunu da oku :  Kargo nedir?

Hızlı ya da Planlı Teslimat
İsterseniz acil isterseniz de ileri tarihli bir gönderi talebi oluşturabilirsiniz. Talebinizi oluşturduktan sonra kuryeniz 30 dakikada kapınızda olur, paketinizi teslim alır ve 60 dakika içinde alıcısına ulaştırır.

Kurye ve Gönderi Takibi
Talebinize kurye atandıktan sonra kuryenizi websitesinden ya da mobil uygulamadan takip ederek gönderi durumunuz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bunun yanı sıra hem siz hem de alıcı SMS ile otomatik olarak bilgilendiriliyor olacaksınız.

Canlı Destek
Gönderilerinizle ilgili her türlü sorunuz için müşteri hizmetleri temsilcilerimiz hem telefon ile hem de uygulama ve websitesinde bulunan canlı chat aracılığıyla destek vermektedir.

Satın Aldırma
Kuryelerimiz gönderilerinizi iletmek dışında ihtiyaçlarınız için satın alma hizmeti de sunmaktadır. Satın alınacak ürünün adresini ve kurye için gerekli olacak yönergeleri girerek satın alma gönderisi oluşturabilirsiniz.

Telefon : (0212) 980 08 80
Web : https://banabikurye.com/
Kurye Çağır : https://banabikurye.com/order
Banabikurye’de Kurye Olmak : https://banabikurye.com/couriers
Apple app : https://apps.apple.com/tr/app/id1444868512
Android app : https://play.google.com/store/apps/details?id=hemengetir.client.tr

5/5 - (2 votes)
(Visited 221 times, 1 visits today)

Related posts

Leave a Comment